Om os

Om brandet

Seiseta er førende indenfor fremstilling af 100% ægte, Remy kvalitets hair extensions...

Seiseta er førende indenfor fremstilling af 100% ægte Rusisk kvalitets hair extensions, hvis kendetegn og strukturelle egenskaber er meget lig vores europæiske hår.

Inden importen har håret gennemgået en streng kvalitetskontrol hvor specialiserede teknikere foretager en grundig inspektion. Dette er afgørende for at opnå et fejlfrit og naturligt slutprodukt. Euro SO.CAP. har været et fremtrædende navn i hair extensions branchen i mere end 40 år og har opnået annerkendelse ved altid at levere et top kvalitets produkt.

Ved at videregive sin erfaring har, Gennaro di Biase, grundlæggeren af Euro SO.CAP., altid personligt taget sig af den specialiserede uddannelse af sine medarbejdere for at skabe en gruppe dygtige håndværkere, der er højt kvalificeret i hårets behandling. Hans dedikation til at arbejde, sans for detaljer og virksomhedens image, samt løbende forskning i nye teknologier har gjort det muligt for hans firma og brand at vokse på verdensplan. Euro SO.CAP. har mere end 100 medarbejdere og et mere end 5.000 m2 stort lager i Napoli, Italien.

 

Cosmoprof 2019, Italien

Teamet

Louise Hvidtfeldt

Louise Lystrup

Partner / Salg / Teknikker

Lone Sørensen

Lone Sørensen

Partner / Salg / Administration